Dansk komma - sikkert og hurtigt med dette værktøj!

Har du problemer med det danske komma? Så kan Kommaforslag hjælpe dig!

Dette program hjælper dig med at sætte dansk komma - dvs. tilføjer manglende kommaer og fjerner eller flytter forkerte kommaer. Desuden skelner programmet mellem over 30 forskellige fejltyper og kan derfor tilbyde forklaringer og eksempler for hvert af de ændrede kommaer. Alle forklaringer tager udgangspunkt i vores uddybende danske komma-manual.

Der skelnes mellem obligatoriske og valgfrie kommaer vha. en farvekode, og du kan vælge, om du vil have vist de valgfrie kommaer. Dette gør det også muligt at skelne mellem "Nyt komma" og "Grammatisk komma", hvor førstnævnte udelader startkommaer.

 • Det kan være farligt 
  Før ledsætninger
  for når der er pålandsvind 
  Efter ledsætninger
  slår bølgerne op over molen.
 • Det er din egen skyld 
  Ved direkte tale
  bemærkede hun.
 • Vi kan ikke anerkende denne undskyldning 
  Ved relativsætninger
  som vi i øvrigt har hørt mange gange før.

Programmet kører online i din browser, Microsoft Word eller Google Docs, på flere forskellige platforme. Vi håndterer alle slags tekster, og du kan kopiere eksisterende tekster ind i programmet uden at miste formatering.

Du får et værktøj af højeste kvalitet, der er baseret på årelang forskning og udvikling. Rettelserne er meget pålidelige og bygger på en dyb grammatisk analyse af dine sætninger.

Abonnementer til enkeltbrugere1 starter fra 32,- om måneden. Flerbrugerlicenser og firmaaftaler, eller en gratis prøvetid, kan fås ved at kontakte os. For brug i undervisning, kontakt i stedet Vitec MV. Syddansk Universitet har fri adgang.

Brugertype 6 måneder2 12 måneder2 Kombinationer5
Erhvervsmæssig brug (enkeltbruger) 900,-
150/måned,
720 ex. moms
1500,-
125/måned,
1200 ex. moms
Vælg
Privat brug4 (enkeltbruger inkl. familie3) 450,-
75/måned,
360 ex. moms
750,-
63/måned,
600 ex. moms
Vælg
Elev/studerende (enkeltbruger)4 225,-
38/måned,
180 ex. moms
375,-
32/måned,
300 ex. moms
Vælg
Brugertype Variationer/Kombinationer5
Firma (enkelt- & flerbruger) Prisudregning
Skole eller universitet (flerbruger) Prisudregning

Indløs Værdikode

 1. Vi gør opmærksom på, at enkeltbruger-abonnementer er strengt personlige, og ikke må deles mellem flere brugere. Misbrug vil medføre lukning af kontoen.
 2. Der er tale om selvfornyende abonnementer administreret og betalt gennem PayPal.
 3. Familie-abonnementet må deles i en husstand. Man kan max have 5 enheder ad gangen forbundet til servicen.
 4. Privat brug er til interne dokumenter, selv-læring, eller andre formål, hvor resultatet er privat. Hvis du producerer tekster i arbejdsøjemed, eller til en publikation, firmamail e.l., så hører det under erhvervsmæssig brug.
 5. Der er rabat for samtidige abonnementer på flere af vore services (RetMig, Kommaforslag, Commatizer, Kommatroll) og for flere brugere.

arbejder, vent lidt