Support

Hvis du har brug for hjælp kan du kontakte os via nedenstående. Bemærk at vi foretrækker email. Vi kan ikke kontaktes via telefon.

FAQ - Ofte Spurge Spørgsmål

Hvorfor koster det penge?

Vi er et meget lille akademisk-minded firma. Det ville være dejligt hvis nogen frikøbte os til at udvikle disse nyttige services til almen brug, men det er ikke noget den danske stat eller fonde har villet indtil videre. Så selv hvis vi havde hele markedet, ville vi blive nødt til at tage penge for servicen. Reklamepenge er ikke nok til at leve af - det har vi lært på den hårde måde med andre services.

Månedlig abonnement?

Vi kan desværre ikke tilbyde et månedlig abonnement. Servicen er allerede meget billig for 6 måneder, så det ville ikke svare sig administrativt at lave mindre intervaller.

Andre sprog?

Komma- og grammatikkontrol for andre sprog er noget, vi arbejder meget løst med, men har ingen konkrete tidsmål. Indtil videre kan vi tilbyde kommakontrol for dansk, engelsk og tysk, stavekontrol for dansk og tysk, samt grammatikkontrol for dansk.

Servicen virker ikke?

Først og fremmest, kig i Indstillinger og se om du har slået en masse fejltyper fra. Hvis det ikke er tilfældet, så kontakt os med et eksempel på en tekst, og hvilke fejl du mener der skulle findes i teksten.

Administrering af abonnement?

Du kan administrere og lukke dit abonnement fra PayPal. Du finder et link til en søgning på aftaler der har med servicen at gøre i din profil.

arbejder, vent lidt